Fratellini Bistro

Chic cotidian, un clasic prietenos in nordul orasului!

Noul Fratellini Bistro ce poarta semnatura Fratelli Group este o alegere naturala, chic, pe timp de zi, pentru servirea micului dejun sau a pranzului, a unui ceai “de la ora cinci”, destinatia perfecta pentru intalniri de afaceri sau cu prietenii. Conceptul combina toate detaliile, de la lumina naturala abundenta, linie clasica cu elemente moderne de design minimalist, senzatia bistro-urilor franceze si italiene, intr-o atmosfera care relaxeaza si in acelasi timp incanta simturile.

Ziua ta incepe cu noi!

Fratellini Bistro este locul perfect pentru a-ti incepe ziua cu un mic dejun proaspat si delicios, alaturi de cafeaua de “buna dimineata”. Adusa pentru prima oara in Romania, cafeaua Fratellini este brandul nostru propriu in editie speciala, o cafea unica din categoria “super premium gourmet”, cu un echilibru perfect intre textura, aroma si gust. Cafeaua Fratellini este aromata, gustoasa si usor de baut, perfecta pentru a fi savurata in orice moment al zilei.

Fratellini-coffee

Pentru unii, ziua nu poate incepe inainte de cafeaua de dimineata, pentru altii, micul dejun este sursa de inspiratie si energie pentru intreaga zi. Daca ne intrebi pe noi si un pranz apetisant va avea acelasi efect, mai ales daca este servit in stilul nostru: cu prietenie, atentie si cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Chef-ul bistro-ului a pregatit o serie de optiuni variate pentru pranz si cina sau chiar pentru a lua la pachet, daca ai una dintre acele zile in care esti vesnic pe fuga. Poti servi si o portie de liniste cu celebrul ceai organic de la ora cinci, asezonat cu o selectie de dulciuri si mini sandwich-uri.

In caz ca vrei sa ne faci o faci o vizita, ne gasesti de luni pana duminica, intre 09:00-20:00, la parter Ethos House – str.Gheorghe Titeica, nr. 212-214.

Informatii la: office@fratellini.ro
+4 (0) 733 229 229
www.facebook.com/FratelliniBistro

Ziua ta incepe cu noi!
Fratellini Bistro